Adžić: Janković sigurno ostaje u Zvezdi!

Mladi igrač će sigurno ostati u klubu i nema govora o transferu ma kakve ponude da stignu.

"Ovde nije ugrožen interes kluba, a za sve se pita samo Crvena zvezda, kada je u pitanju status Filipa. Ima čvrst ugovor do leta 2013. godine, a posle isteka nema razloga da ne dođe do nastavka saradnje. Vidim i iz razgovora da Filip hoće da bude narednih godina u našem klubu i potvrdi ekstra talenat. Janković mora da predstavlja svetlu budućnost Zvezde u narednim godinama i učestvuje u uspesima, a zna se da su ekstra talenti uvek pod lupom skauta, kada igraju za nacionalni tim Srbije širom Evrope. I jasno je da uvek ima potencijalnih klubova, ali za sada su to samo proizvoljne priče, bez konkretnih ponuda pošto je jasno da na ovu temu nema razgovora."

Crvena zvezda ne može da utiče na izbor menadžera Filipa ili nekog drugog mladog igrača, ali to i ne treba da menja ništa što se tiče politike kluba

"Koliko sam upoznat, do sada je prava polagao Stojadinović, a da li će to kasnije raditi Ćalasan ili neko treći u narednom periodu, nije važno za klub. Mi znamo da je Janković produkt škole Zvezde i zato smo reagovali na vreme, ostalo je sve na njemu."

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Pogledajte još