Ko ovde laže?

0

Bivši dečko voditeljke Ljubinke Bube Dobrosavljev, kojeg je ona optužila za zlostavljanje, oglasio se najavom da će tužiti Bubu, koja prema njegovim tvrdnjama, "ima psihičke probleme".

Voditeljka Ljubinka Dobrosavljev ispričala je da ju je bivši dečko, izvesni Nebojša, gurnuo tako da je pala na stomak i tom prilikom izgubila bebu. Tridesetčetvorogodišnji Nebojša P. čije prezime “Alo” nije objavio kaže da voditeljka jeste bila trudna, ali da ne može da veruje u kakvom se kontekstu provlači kroz novine ovih dana.

Ja uopšte ne želim da me povezuju s tom osobom. Tužiću je i već sam pričao s timom svojih advokata. Stvarno nema smisla da se ova priča ovako završi. Isključiću telefon jer ne verujem šta su ljudi u stanju da urade – rekao je on za “Alo”.

Na nekoliko pokušaja novinara “Alo” da popriča o Ljubinkinoj trudnoći, momak je počeo da priča da ona nije psihički zdrava.

Bila je trudna… Devojka ima psihičke probleme, ali ja nisam lekar da rešavam to – kazao je, a onda počeo da priča o tome da se nije krio od novinara.

Ljubinka Dobrosavljev će večeras prvi put otvoriti dušu u emisiji na TV „Pink“ „Dobro veče, Srbijo“, koju vodi Jelena Bačić-Alimpić.

Iako je još uvek ranjiva, Buba će u večerašnjoj emisiji pokušati da svojim primerom apeluje na sve žene koje su prošle kroz slične situacije kao ona da ne dozvole da se o ovakvim slučajevima ćuti.

– Ja se nisam krio od vas novinara, ali niko nije objavio moje prezime, što je dobro – izjavio je Nebojša za “Alo!” i ponovio da namerava da razgovara s advokatima.

– Ja ću prvo da vidim sa advokatima sve, pa ću onda da vidim šta sve mogu da pričam ako se budem odlučio da sve to bude u medijima – završio je Nebojša P.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.