Ko ovde laže?

Voditeljka Ljubinka Dobrosavljev ispričala je da ju je bivši dečko, izvesni Nebojša, gurnuo tako da je pala na stomak i tom prilikom izgubila bebu. Tridesetčetvorogodišnji Nebojša P. čije prezime "Alo" nije objavio kaže da voditeljka jeste bila trudna, ali da ne može da veruje u kakvom se kontekstu provlači kroz novine ovih dana.

- Ja uopšte ne želim da me povezuju s tom osobom. Tužiću je i već sam pričao s timom svojih advokata. Stvarno nema smisla da se ova priča ovako završi. Isključiću telefon jer ne verujem šta su ljudi u stanju da urade - rekao je on za "Alo".

Na nekoliko pokušaja novinara "Alo" da popriča o Ljubinkinoj trudnoći, momak je počeo da priča da ona nije psihički zdrava.

- Bila je trudna... Devojka ima psihičke probleme, ali ja nisam lekar da rešavam to - kazao je, a onda počeo da priča o tome da se nije krio od novinara.

Ljubinka Dobrosavljev će večeras prvi put otvoriti dušu u emisiji na TV „Pink“ „Dobro veče, Srbijo“, koju vodi Jelena Bačić-Alimpić.

Iako je još uvek ranjiva, Buba će u večerašnjoj emisiji pokušati da svojim primerom apeluje na sve žene koje su prošle kroz slične situacije kao ona da ne dozvole da se o ovakvim slučajevima ćuti.

- Ja se nisam krio od vas novinara, ali niko nije objavio moje prezime, što je dobro - izjavio je Nebojša za "Alo!" i ponovio da namerava da razgovara s advokatima.

- Ja ću prvo da vidim sa advokatima sve, pa ću onda da vidim šta sve mogu da pričam ako se budem odlučio da sve to bude u medijima - završio je Nebojša P.

Pogledajte još