Lukić hteo da dovede Stankovića i Pantelića!

"Razgovarao sam sa Stankovićem i ponudio mu da završi karijeru u Zvezdi, a potom da postane funkcioner kluba. Njegova porodica je, međutim, u Italiji, deca mu tamo idu u školu i ta priča nije realna. Da jeste, odmah bismo sve potpisali", rekao je Lukić, koji se u glavnom gradu Bugarske nalazi na sastanku o formiranju Istočnoevropske lige (EEFL).

Prema Lukićevim rečima Pantelić je ocenio da "nije u situaciji da se odrekne sadašnjeg ugovora sa Olimpijakosom".

"Nikoga ne ogovaram, već pričam da smo razmišljali da vratimo asove u klub. U budućnosti, ukoliko budu hteli da završe karijeru u Zvezdi, vrata su im otvorena", istakao je Lukić.

"Pokušali smo i da vratimo Milijaša na nekoliko meseci, za kvalifikacije u Ligi Evropa. (Dragana) Mrđu smo hteli da dovedemo iz Vojvodine, ali su oni odlučili da ide u Sion. Morali smo da platimo
tri puta više od Švajcaraca, što nismo mogli
", dodao je predsednik crveno-belih.

Lukić je kazao da igrači koji trenutno igraju u beogradskom klubu predstavljaju tim koji je želeo trener Robert Prosinečki.

"Svakog trenera uvek pitam da li može da osvoji trofeje i da li je zadovoljan ekipom. To nije prebacivanje odgovornosti", ocenio je on.

Na pitanje novinara da na skali od pet do 10 oceni rad trenera Prosinečkog, Lukić je kazao da je "objektivno zadovoljan".

"To je teško pitanje. Objektivno smo zadovoljni Robijem, ali mu nedostaju trofeji. To je ono što trenera čini velikim ili dobrim", rekao je Lukić.

"(Prosinečki) Nije imao sreće prilikom evro-žreba i sa povredama igrača. U ovom trenutku najviše zavisi od igrača i stručnog štaba. Imaju veliko poverenje uprave, a mislim i navijača", dodao je on.

Predsednik crveno-belih je ocenio da tim sa "Marakane" ove jeseni igra slabije nego proletos, ali da ima periode dobre igre.

"Imamo periode dosta dobre, ali i užasne igre. Ono čime treba da se bavi naš stručni štab jesu oscilacije u igri. Oni to i rade", kazao je Lukić.

Beta

Pogledajte još