Ko bi trebalo da robija?

0

Voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev, trenutno je na psihoterapiji i oporavlja se od šoka zbog nasilnog ponašanja svog bivšeg dečka, kojeg će, kako je rekla, tužiti kada se oporavi. Ljubinka poziva i sve žene, koje su doživele nasilje od strane svog partnera, da ne ćute.

Ljubinka Buba Dobrosavljev tvrdi da ju je bivši dečko Nebojša P. maltretirao sve dok nije izgubila bebu.

Nebojša je ušao u moj život i za kratko vreme mi je naneo veliku patnju. Ponela sam ovde svu medicinsku dokumentaciju! Trudnoća je potvrđena u Budvi, gde smo bili na letovanju. Snimak (sa ultrazvuka) ne želim da pokazujem. On je bio prisutan tokom tih pregleda – rekla je Buba u emisiji Jelene Bačić Alimpić na TV “Pink”.

Na pitanje da li je Nebojšu provocirala nečim da bi je fizički napao, Buba je odgovorila da joj se on “jako dopao”.

Bio je šarmantan. Došlo je do trudnoće. Htela sam da verujem da će sve biti u redu, iako smo se malo poznavali. Ali sam još na moru shvatila da je nervozna i labilna osoba. Nesigurna. Ništa u životu nije uspeo da dovrši do kraja. A stalno je ponavljao da je savršeno psihički zdrav. U sedmoj nedelji trudnoće postao je agresivniji. Nije bio sposoban da se nosi sa činjenicom da će postati otac. Odlučila sam da odem sa mora, jer je, na primer, insistirao da se vozim motorom, što mi je bilo zabranjeno zbog trudnoće. Htela sam kući, ali se on nije složio. Moja majka se umešala i uspela je da ga nagovori da me pusti. Došla sam da razmislim šta ću dalje – objasnila je Buba.

Ona tvrdi da su se problemi intevizirali kada su počeli da žive zajedno.

Rekla sam mu da ne mogu da živim u prostoru gde smo živeli, jer tu nije bilo ni bele tehnike, niti mogućnosti da se hranim kao trudnica. Njegovo stanje se pogoršavalo, a ja sam bila izolovana, bez interneta i telefona. Osećala sam se loše i rešila sam da ga ostavim, rekavši da idem kod majke dok ne nađemo rešenje. Tada me je napao. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: “Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!”.

Buda dodaje da se on u jednom momentu osvestio i pobegao iz stana. Ona ne krije da je bila uplašena i da je sada, ali da ne želi više da ćuti.

Posle svega Ljubinka Dobrosavljev je zatražila i stručnu pomoć.

Nebojša će biti na slobodi dokle god se psihički i fizički ne oporavim. Kada budem spremna, otići ću u sudnicu, gde ću reći i Nebojšino prezime. Žao mi je što osoba sa kojom sam bila govori kako nisam bila trudna i da imam psihičke probleme – objašnjava Buba.

Kao i svaka žena koja se nađe u sličnoj situaciji i Buba nije mogla da zamisli da se iza na prvi pogled šarmatnog i milog dečka krije nasilnik.

Nebojša nije odavao utisak nasilnika. Bio mio i šarmantan. Pokazao je da je slabić koji je uplašen od života i od uloge roditelja koja ga je očekivala. Ne mogu da budem kriva za Nebojšino ponašanje. Mogu samo da se pitam zašto se to sve meni dogodilo?! Ne želim nikakvo sažaljenje, želim samo da apelujem na žene koje su se našle u sličnoj situaciji da ne ćute i da ne trpe.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.