Top 5 mitova o muškarcima

1.On vas neće poštovati ako imate seks na prvom sastanku.

Istina. Ne zavaravajte se da će biti drugačije iako je svaka situacija priča za sebe i osobe se razlikuju. Ako takvu odluku donesete na osnovu onoga što vi želite i šta verujete da će on zbog toga misliti – na kraju ćete se grdno razočarati.

2. Muškarci vole da love.

Muškarci baš vole da priđu potpunoj neznanki i pitaju je da izađu, pri tom rizikujući odbijanje ili ponižavanje. To baš nije tačno.

Međutim, žene vole da love. A zašto to i ne bi radile? One su u poziciji da biraju potencijalne partnere, i muškarci bi se sa njima menjali u svakom trenutku. Dakle ne radi se o tome da oni vole da love, oni to jednostavno moraju da rade.

3. Prijateljstvo između muškarca i žene je nemoguće.

Netačno. Muškarci ne misle baš stalno o seksu, i ako imaju privlačnu drugaricu ne znači da maštaju o seksu sa njom. To se može desiti na početku prijateljstva, ali kasnije tu situaciju (seks sa drugaricom) ne mogu ni da zamisle.

4. Momci volekada devojke ne otkrivaju sve, jer vole da nešto prepuste mašti.

Ko to kaže? Oni vole da vas vide u seksi izdanju, i vole kada se istuširate i izađete iz kupatila samo obmotane u peškir. Ali najviše od svega vole da vas vide potpuno nagu.

5. Muškarci se plaše nezavisnih žena.

Neki se plaše, neki ne. Muškarci vole da obezbeđuju svoju porodicu ali to ne znači da imaju nešto protiv uspešnih žena. Štaviše, muškarci koji imaju dovoljno samopouzdanja biće ponosni ako im je lepša polovina upravo takva.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.