Kejt Midlton je ipak trudna?

Čini se da princ William i Kate Middleton imaju velik razlog za slavlje, jer je vojvotkinja navodno već šest nedelja u drugom stanju, objavio je In Touch Weekly.

Do ovih informacija došli su pomoću prilično pouzdanog insajderta iz kraljevske palate. Prema tim "dojavama" princeza je definitivno trudna i već uveliko dječje sobe, i to u Nottingham Cottageu, gde je sada mladi kraljevski par, pa još jednu u njihovu domu u Walesu i jednu dečju sobu u palati Kensington koja se trenutno preuređuje.

Govori se čak i o imenu deteta. Par, navodno želi nešto tradicionalno, a ako bude muško, u igri su imena Edward, Philip i Michael, zatim Alice i Rose za devojčicu.

Budući da su se pravila nasleđivanja krune nedavno promijenila, pa će odsad krunu nasleđivati prvorođeno dijete bez obzira na pol, William se nada da će dobiti kćerkicu, a i njegov otac princ Charles jako bi voleo da dobije unuku.

E, sad, samo da princeza ima odgovarajući mir i negu i da je mnogo ne sekiraju, a svi će im držati palčeve da sve bude kako treba i da Britanija ponovo slavi.

Srećno Kejt!!!

Pogledajte još