Buba u policiji

- Iz tužilaštva nam je stigao zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja o tom slučaju. Voditeljki smo pokušali da uručimo poziv, ali nije bila na adresi na kojoj je prijavljena. Navodno je bila u Novom Sadu, pa smo njenoj drugarici predočili da se pojavi u policiji i da podnese medicinsku dokumentaciju o trudnoći - kaže sagovornik "Blica" iz beogradske policije.

U zahtevu tužilaštva navedeno je da o okolnostima tih događaja izjavu treba da da i bivši dečko voditeljke Dobrosavljev. Zasad u zahtevu nije navedeno da policija treba da uzme izjave njihovih prijatelja, rođaka ili komšija. Međutim, ukoliko neko od njih bude naveo da postoje svedoci o onome što se dešavalo među njima, i ti ljudi će biti saslušani.

- Posle uzimanja izjava, analiziranja njene medicinske dokumentacije, predmet ćemo proslediti tužilaštvu koje treba da odluči o daljim koracima - kažu u policiji.

Dan posle ispovesti Ljubinke Dobrosavljev u magazinu "Puls", reagovalo je Republičko tužilaštvo i formiran je predmet u ovom slučaju. Protekle sedmice voditeljka je i u televizijskoj emisiji ponovila svoje navode, a preko advokata se oglasio i njen bivši mladić koji tvrdi da je "ona sve izmislila".

Pogledajte još