Ana Ivanović još čeka na pravog muškarca

- Moda i momci nemaju nikakve veze sa mojim rezultatima. To je toliko daleko od istine da se moj tim i ja uvek nasmejemo kada čujemo tako nešto. Ljudi koji tako misle zaista me nimalo ne poznaju. Uvek sam bila izuzetno motivisana da treniram i dostignem svoj maksimum. Bilo je momenata kada sam dozvolila da razočaranja i loši rezultati isuviše loše utiču na mene. Uz to, ja sam veoma emotivna i neke stvari me pogađaju. To dovodi do stresa. Ključ dobrih rezultata i uspeha jeste da ponovo pronađem način da se opustim i uživam na terenu - rekla je lepa Ana za magazin "Puls".

Ljubavnu priču sa Adamom Skotom, koja je ovih dana doživela svoj nastavak Ana čuva za sebe , ali priznaje da je veliki romantik.

- Ja sam veoma romantična i to je jedan od razloga zbog kojih bih volela da takve stvari zadržim samo za sebe. Volim decu i jednog dana želim da imam svoju porodicu. Volela bih porodicu sa najmanje troje dece, ali mislim da sam još mlada. Htela bih pre toga da postignem mnogo u tenisu. Nikad ne reci nikad, ali ne mogu da zamislim sebe da igram tenis i da imam dete. Mislim da ću sačekati dok ne završim karijeru. A za porodicu je, naravno, potreban i pravi muškarac.

(old_image)
Pogledajte još