Nole: Rame je spremno!

Takmičenje na završnom godišnjem turniru osmorice najboljih igrača sveta Đoković će početi u ponedeljak, duelom protiv Čeha Tomaša Berdiha.

"Biće to za obojicu veoma težak meč. Berdih je na mastersu u Parizu prošle sedmice igrao odlično i stigao do polufinala, a ova podloga mu odgovara", rekao je Đoković.

Srpski teniser je prošle sedmice predao četvrtfinale Pariza Žou Vilfredu Congi zbog bolova u ramenu, ali kaže da je intenzivna terapija dala željeni rezultat.

"Poslednje dva-tri dana uspevao sam da serviram sa 100 odsto snage. To znači da je sa ramenom u ovom trenutku sve u redu. Povreda je izlečena i spreman sam za takmičenje", rekao je Đoković.

Prvi igrač sa ATP liste ove godine je osvojio deset turnira, od čega tri gren slema, ali kaže da mu u narednoj sezoni neće nedostajati motiva.

"Teško je sada bilo šta predviđati, ali znam da ću dati sve od sebe da se, što je moguće više, približim ovogodišnjim rezultatima. Iako sam imao izvanrednu sezonu, uvek može da se uradi više. Moja igra sada je kompletna, ali prostora za naopredak i dalje ima
", rekao je Đoković.

Masters kup počinje u nedelju mečevima Rodžer Federer - Žo Vilfred Conga i Rafel Nadal - Mardi Fiš.

FoNet

Pogledajte još