Od 20. novembra Ja imam talenat na RTS-u

Specifični instrumenti, šokantni nastupi i virtuozni plesači iz raznih krajeva Srbije, samo su deo impresivnog programa koji je čak 4000 takmičara predstavilo kroz audicije u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Sarajevu, Banjaluci, Podgorici i Skoplju.

Učesnici različitog starosnog doba oduševiće vas neobičnim melodijama i instrumentima, raznolikošću, energijom i optimizmom.

Žiri će uz Ivana Tasovca i Aleksandra Milića Milija upotpuniti prvakinja Pozorišta na Terazijama, Mina Lazarević.

U najjačoj konkurenciji do sada, izvrsno umeće prikazali su najmlađi takmičari, koji iako predškolskog uzrasta, bez napora pariraju višestruko starijim od sebe.


Talenat se krio svuda, a ponajviše tamo gdje biste se najmanje nadali. Od narodne muzike do opere i preko neizostavnog popa, takmičari će vas iz emisije u emisiju sve više oduševljavati.

Popularni show "Ja imam talenat" možete pratiti od 20. novembra, svake nedjelje u 21 sat na Prvom programu Radio-televizije Srbije, kao i dnevne emisije "I ja imam talenat" svakog radnog dana u 14 sati i 30 minuta.

Kroz voditeljske najave prikazani su najlepši krajevi naše zemlje. Ivana Bajić i Vlada Aleksić povešće Vas na nezaboravno putovanje od Uvca do Deliblatske peščare, preko Golubačke tvrđave i proplanaka Zlatibora, kako biste upoznali učesnike i otkrili neverojatne talente koje poseduju.


Pogledajte još