Ana Kurnjikova trudna?

Par je u stabilnoj vezi već deset godina, pa ne čudi što su do sada već nekoliko puta pojavljivale glasine o Aninoj navodnoj trudnoći, prenosi Svet.rs.

Ovoga puta spekulacije medija mogle bi da se obistine, bar sudeći po nedavno snimljenim fotografijama poznatog para. Dok je Enrike upravljao čamcem, bivša teniserka se sunčala u kupaćem kostimu, a pažnju znatiželjnika su privukle njene novonastale obline. Naime, Ana je tokom svoje sportske karijere, ali i nakon prestanka profesionalnog bavljenja tenisom, bila poznata po mišićavoj i zategnutoj figuri. Zbog toga su se posmatrači začudilil kada su primetili da je njen stomak postao okrugao.

Sumnju o trudnoći dodatno je podgrejala činjenica da je pevač u jednom trenutku poljubio lepu Ruskinju u stomak. Takođe je čudno što je Ana nedavno bez objašnjenja napustila šou "The Biggest Loser", u kome je imala ulogu trenera. Par je uživao na brodu oko sat vremena, a zatim je pristao na privatno ostrvo, gde se gradi njihov budući dom – ogromna vila u koju su uložili čak 20 miliona dolara. Prošlog meseca Ana je istakla da jednog dana želi da postane majka.

"Apsolutno sam sigurna da želim decu, bilo da su moja ili usvojena. Obožavam da se brinem o ljudima", rekla je ona.

Pogledajte još