Šta njegov mobilni govori o njemu

Kreativac

On zna sve nanovije trendove o muzici , filmu i umetnosti, čak je upoznat i sa underground scenom.U njegovom telefonu je spisak svih najboljih restorana u gradu , a tu je I lista klubova u koje će ljudi tek početi da izlaze, čiji je on već redovni gost. Njegov mobilni je pun muzike, aplikacija za zabavu, i korisnih informacija o dešavanjima u gradu, a ujedno je i jednostavan jer on život ne shvata previše ozbiljno.

Mobilni za kreativca: Apple iPhone, Samsung Focus, Samsung Vibrant, Sony Ericsson Aino

Karijerista

Ovaj tip ima oko za binis, a njegov mobilni je sredstvo kojim održava kontakte, sklapa poslove i prati sva aktuelna dešavanja.Njegov mobilni je najnoviji model, a ima sve što mu omogućava brz protok informacija. Brz, poudan i bez previše privatnih stvari, biznismen mora imati mobilni koji je u svakom trenutku spreman za sklapanje posla.

Mobilni za poslovnog čoveka : BlackBerry, Samsung Galaxy S II, Google Nexus S, Droid X

Strastveni tip

Uz ovog tipa ćeš se osećati kao jedina devojka u prostoriji,a on živi u trenutku koji želi da ovekoveči svojim telefonom. Mnogo prostora za fotografije i video snimke, mms poruke koje će te iznenaditi na poslu. Njegov mobilni mora podržavati sve njegove sitne ideje koje će mu padati na pamet tokom dana.

Mobilni za strastvenog tipa: Apple iPhone, LG Quantum, BlackBerry Bold, LG Vortex, Windows Phone

Porodični tip

On voli stabilnost, miran život i porodicu, a mobilni koristi kako bi zvao ljude. Njegov je telefon možda prepun fotografija nećaka, ali on preferira kontakt uživo pre nego komunikaciju preko mobilnog. Potajno mu nedostaju dani kada se sve rešavalo fiksnim telefonom, a njegov je mobilni jednostavan, pouzdan i ne menja ga tako često.

Mobilni za porodičnog tipa: Motorola Brute i686, Motorola Razr, Samsung Solstice, klasični modeli s dugmićima.

Igrač

Ovaj tip obožava pravi izazov, a njegov je mobilni digitalna crna knjižica u kojoj se gomilaju ženska imena. Njegov će mobilni biti najnovije tehnološko dostignuće sa impresivnim performansama, gomilom aplikacija i dobre muzike , a često će ga i menjati i kako bi bio u korak s trendovima, ili iz puke dosade.

Mobilni za igrača: iPhone, Sony Ericsson Xperia Play, HTC Droid Incredible 2, HTC Evo Shift 4G

Pogledajte još