Prijava šteta preko Interneta

Kompanija "Dunav osiguranje" omogućava bržu i efikasniju naknadu šteta, po svetskim standardima, onlajn prijavom. Olakšani pristup uslugama i proizvodima omogućen je klijentima "Dunav osiguranja", koji sada putem interneta mogu da prijave štete. Kompanija "Dunav osiguranje", najveća osiguravajuća kuća u Srbiji, prati najnovije tendencije, pa je omogućila jednostavan pristup uslugama za svoje korisnike. 

- Posetom sajta www.dunav.com, građani od pre nedelju dana mogu da prijave štetu bez obaveznog odlaska u filijale naše osiguravajuće kuće. Radi stalnog unapređenja usluga, mi proširujemo i uvećavamo svoj portfelj. Naši poslovni ciljevi usmereni su na prilagođavanje ponude zahtevima naših potencijalnih osiguranika - rekao je Vladislav Jovanović, direktor sektora za marketing. 

- Elektronski vid komunikacije s klijentima važan je element repozicioniranja kompanije "Dunav osiguranje" na tržištu, a i sami klijenti sve su češći posetioci sajta, o čemu svedoči 300.000 poseta godišnje. Poređenja radi, u 2004. godini broj tih poseta sajtu bio je između 50.000 i 60.000 godišnje - rekao je Vladislav Jovanović. Uvođenje novih modela prodaje i komunikacije s klijentima deo je višegodišnje usmerenosti ka usvajanju savremenih trendova na tržištu osiguranja. Potrebno je samo da se ispuni obrazac koji se nalazi u delu "prijava štete". Ubrzo nakon toga, kontaktiraće vas stručna osoba iz Centra za prijavu i naknadu šteta, kažu u ovoj kompaniji, i uputiti u dalju proceduru.

("Pregled")

Pogledajte još