Lice portala Nadlanu.com

Na nedavno održanom Izboru za mis Vojvodine 2008, u subotičkom hotelu "Galerija", u konkurenciji 18 devojaka, čak dve titule ponela je osamnaestogodišnja Somborka Dunja Radin. Upravo ona je izabrana za lice portala Nadlanu.com. Ova titula joj je, kako kaže - već prirasla za srce.

- Moram priznati da je ljubav prema manekenstvu uvek bila deo mene, iako tek poslednje dve godine imam priliku da mu se potpuno posvetim. Ovo mi je bilo prvo takmičenje i ne mogu da opišem koliko sam srećna, pogotovo što sam osvojila dve nagrade. Za mis fotogeničnosti i lice portala Nadlanu.

Da li je bilo suza radosnica kada si dobila titule?
-
Titula mis, kao i svaka druga nagrada, zauzima značajno mesto i u srcu. Naravno da i meni, kao i svim normalnim ljudima, može da se desi da zaplačem. Kad sam čula svoje ime i da sam dobila nagradu, nisam ni stigla da zaplačem. Najčešće mi se to dešava kad gledam tužne filmove, ali osoba koja u svakom momentu može da me rasplače je moja majka.

A najveća podrška ?
- Roditelji me podržavaju u svemu što smatraju da je neki uspeh za mene. Ipak, najveća podrška u životu mi je majka.

Da li je bilo treme?
- Ona je uvek prisutna, ali pošto se već dve godine bavim manekenstvom i već imam iskustva sa mnogih revija, onda mi i ne smeta toliko. Kada je u pitanju šetanje u kupaćem kostimu, većina misli da je to sramota, ali se ja osećam isto kao da sam u rolci.

Ima li ljubomore kod vršnjakinja?
- Drugarice su jako zadovoljne zbog mene, dele sreću sa mnom, a naravno, kao i uvek, ima i onih ljubomornih. Samo, takvi ljudi nisu iskreni prijatelji, pa ne želim da obraćam pažnju na loše komentare kada ih čujem.

Želje?
- Obožavam da putujem. Već sam obišla mnoge zemlje, Izrael je za mene najlepša. Volim i Dominikansku Republiku, jer sam tamo živela četiri godine.

Garderoba…
- Volim da kupujem raznoraznu garderobu, ali preferiram elegantno. Moram priznati da sam i u školi na štiklama, mada ima dana kada se prijatnije osećam u patikama, ali to je prava retkost. Na sređivanje ne trošim mnogo vremena, ne volim da se šminkam preterano, jer se držim parole "uvek je lepše biti prirodan".

Slobodno vreme mimo škole?
- Nažalost, nemam hobi, ali zato često trčim rekreativno, mada imam i dosta uspeha na mnogobrojnim školskim takmičenjima.

Uzor?
- Definitivno je to manekenka Adrijana Lima, prvenstveno jer je uspešna, lepa a uz to ima i Marka Jarića. Malo li je?

Žvotni moto?
- Što me ne slomi u životu, čini me jačom.


Jelena Antonijević

Pogledajte još