"New Year New You" Zvonka Markovića

Zvonko je uspeo da skine čitavih 60 kilograma za godinu i po dana. Kako?

-Puno rada i odricanja uz pomoć Zerone, jer poenta je smršati a ne uništiti svoje zdravlje. Promenio sam režim ishrane, puno hodanja , pre svega taj karidoprogram koji je nepohodan da čovek normalno funkcionše . Bitnoje imati određene tretmane koji pomažu da se razbije mrtvo salo koje se godinama nagomilava. Ishrana mora biti prilagođena novom načinu života .-

Prepoznatljive seksi haljine...

-Trudim se da se jedne strane budem dosledan sebi, a sa druge strane da poštujem tu neku umetničku liniju koju sam već godinama afirimisao na našoj srpskoj sceni. Bez obzira koliko pokušavam da eksperimentišem u tim nekim modnim pravcima, ja samo kod mojih mušterija i ljudi koji prate moju modu prepoznatljiv po seksi, provokativnim, zanimljivim haljinama koje su vrlo čistih linija i otkrivaju aturibute ženstvenosti.-

Kome najbolje stoje tvoje haljine?

-Oblačio sam i oblačim jedan vrh srpske i ex jugoslovenske estrade tako da je teško reći kome najbolje stoje modeli ali sa druge strane ima žena koji su ih najbolje iznele: naravno Severina, naravno Ceca, naravno Ana nIkolić , možemo da krenemo redom i da završimo sa Zdravkom Čolićem. To su profesionalnici koji znaju da iznesu sve fenomenalno pa im i ono i što ja radim dobro stoji.-

(old_image)


Boje su crvena, crna, bela i boja kože, jedan deo kolekcije je nedavno izložen na reviji u Budimepšti, a jedan je urađen specijalno za ovu izložbu .

Iskorisitili smo priliku da pitamo kakvi su to tretmani "čarobni" tretmani od kojih za samo mesec dana možete dovesti telo u fit formu?

- To je novi revolucionarni laser koji je zamena za liposukciju. Terapija je neivanzivna, bez bola, bez oporavka. Hladni laserski snop utiče na masnu ćeliju i za trenutak buši tu membranu pa se sadržaj limfnom drenažom izbacuje iz organizma. Na ciljane regije kao što su podbardak, nadlaktica može direktno da se utičea, ali ima sistemski efekat. Laser pomaže i kod bolest kao što je tiroidna žlezda, snižavanje holesterola i triglicerida.

Svaki pacijent koji dođe prvo prolazi pregled našeg lekarskog tima: vadi mu se krv, uradi se analiza njegove krvne slke.Imamo terapeuta koji prepisuje masažeza limfne drenaže, potrebno je i vežbanje, devet tretmana svakog drugog dana , postiže se efekat gubitkado 30 cm u obimu. Imamo i lekarski tim koji propisuje ishranu.

Cena je u ovom periodu promotivna- 1100 eura za sve tretmane. Postoji mogućnost plaćanja na rate.- rekla nam je Jelena Vlahović iz ordinacije "Zerona".

Ako želite da za Novu godinu obučete neku ovako fantastičnu haljinu i da se svi okreću za vama, znate šta vam je činiti..

Pogledajte još