Partizan izgubio od Kila

Najefikasniji u timu Partizana bili su Ivan Dimitrijević sa četiri i Veljko Milošević, Vladimir Mandić i Nenad Maksić sa po tri gola.

U ekipi Kila 11 golova postigao je Filip Jiha, a reprezentativac Srbije Momir Ilić šest.

Naredni meč Partizan će igrati 4. decembra u Beogradu protiv španskog Ademar Leona.

Rukometaši Kila odlično su počeli meč i s najboljom postavom lako došli do velike prednosti. Reprezentativac Češke Filip Jiha posebno je bio raspoložen, pa je do 15. minuta od 10 golova Kila postigao sedam.

Partizan je u 18. minutu imao samo tri gola zaostatka (8:11), međutim, nije mogao da izdrži tempo protivnika, koji je izvukao sve pouke iz prvog meča od pre tri dana kada u Nemačkoj nije delovao tako superiorno.

Do poluvremena rukometaši Kila vodili su sa ubedljivih deset golova i mirno su ušli u drugi deo meča. U nastavku, održavali su rezultatsku ravnotežu i u 46. minutu su imali najveću prednost na
utakmici od 11 golova.

Posle meča trener Partizana Aleksandar Brković rekao je da je njegov tim odigrao loše.

"Kil je pokazao svoju snagu i kada ovako igra, sve ekipe imaju problem. Nama ostaje da vidimo gde smo i koliko su oni daleko od nas", rekao je Brković na konferenciji za novinare.

Dvorana: Pionir.

Gledalaca: oko 2.000.

Sudije: Marek Baranovski i Bogdan Lemanovič (Poljska).

Isključenja: Partizan 4, Kil 4 minuta. Sedmerci: Partizan 4(3). Kil 5(3).

Partizan: Vasić, Milošević 3, V. Ilić 2, Mandić 3, Radanović, Dimitrijević 4, Maksić 3, milić, Radivojević 1, Babić, N. Ilić, Milinić, Kostadinović 2, Mešter 2, Marsenić, Potić 2.

Kil: Omeje, Anderson 3, Lundstom 1, Dragićević 1, Šprenger 2, Palička, Ahlm, Kubeš, Rajhman 5, Cajc 1, Palmarson 1, Narcis 1, Ilić 6, Klajn 3, Jiha 11.

Beta

Pogledajte još