Tajna fit izgleda Adama Levina (Maroon 5)?

Ne idu svi zgodni frajeri u teretane da "udaraju" po benču da bi došli do izvajanog tela. Neki, ipak, otkriju drugačije načine da postignu savršenu liniju o kojoj svi pričaju. Prvi među pop pevačima koji, osim hitovima, privlače pažnju odličnim izgledom jeste frontmen popularnog benda Maroon 5 - Adam Levin koji je za magazin "Details" otkrio da je njegova tajna - joga.

- Od tegova mi je vrat postajao sve deblji i pomislio sam: "Pretvaram se u čudovište". Joga izvaja ono što već imate, što je mnogo prirodniji način da se dobro izgleda i oseća - rekao je Adam (32) i dodao da "bavljenje jogom nema veze sa taštinom".

Da je vrlo predan bavljenju jogom, Adam potvrđuje i time što je upražnjava čak i pre svakog nastupa Maroon 5:

- Na svakom koncertu Maroon 5 možete da vidite prostoriju u bekstejdžu na kojoj piše "JOGA". Nastupati pred hiljadama ljudi je veoma neprirodno stanje, ali kada na prostirci uradim sat vremena joga treninga pred koncert, pred publiku izađem potpuno fizički relaksiran.

FOTO GALERIJA: Sexy Adam Levin

Pogledajte video i vežbajte jogu sa Adamom, jer ako njemu pomaže kako fizički, tako i psihički, onda vredi verovati, zar ne?

Pogledajte još