Milošević: Na muci se poznaju junaci

BILERBEK, 15. juna 2006. (Beta) - Kapiten reprezentacije Srbije i Crne Gore (SCG), Savo Milošević, ocenio je danas da će ekipa SCG na sutrašnjoj utakmici sa Argentinom imati težak zadatak, ali da bi "plavi" trebalo da opravdaju narodnu izreku - "na muci se poznaju junaci".
"Očekujem težu utakmicu nego protiv Holandije. Argentinci su opasniji u napadu, ali ne treba da razmišljamo samo o tome. SCG ima kvalitete o kojima Argentinci treba da razmišljaju, mada je prednost na njihovoj strani pošto su u prvom kolu osvojili tri boda", rekao je Milošević na konferenciji za novinare.
Utakmicu između SCG i Argentine, u okviru drugog kola Grupe C, igraće se na zatvorenom stadionu u Gelzenkirhenu, a glavni sudija biće Italijan Roberto Roseti.
"Nije mi poznat sudija, ali da me je neko pitao pre tri dana ko će biti sudija, rekao bih da će biti Italijan. Možda je i bolje što arbitar dolazi iz zemlje koja je fudbalska velesila i zato sam zadovoljan", rekao je kapiten SCG, Savo Milošević, koji će u slučaju da se nađe u timu odigrati 100. utakmicu za "plave".
Kapiten SCG je izjavio i da dobro poznaje argentinsku reprezentaciju, koja prema njegovim rečima, ipak nije nepobediva.
Miloševićev saigrač u navalnom redu, Danijel Ljuboja, ocenio je da "plavi" pre svega moraju da se usredsrede na svoju igru, a ne na protivničke kvalitete.
Selektor SCG Ilija Petković nije želeo da obelodani sastav tima za sutrašnji duel, ali je rekao da će odsustvo povređenog Nemanje Vidić biti hendikep za "plave".

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.