Inna povodom koncerta u Beogradu

Već ove nedelje, 27. novembra u 12:00, gledaoci regionalnog MTV-ja će moći premijerno da pogledaju novi Innin spot za numeru "Endless“!

Inna nije krila oduševljenje zbog ponovne posete našoj zemlji: „I ponovo sam u Srbiji! Nakon dva nastupa u Novom Sadu bila sam apsolutno oduševljena energijom publike u ovom gradu..ljudi u Srbiji zaista umeju da se zabavljaju! Dođite da zajedno podignemo atmosferu do usijanja na koncertu u Beogradu!“ – poručila je Inna obožavateljima u Srbiji i regionu.

U susret beogradskom koncertu, Inna je pripremila posebno iznenađenje, pa će tako gledaoci regionalnog MTV-ja imati priliku da ekskluzivno pogledaju premijeru njenog novog spota za numeru „Endless“ – ove nedelje, 27. novembra u 12:00!

Singl "Endless“ nalazi se na aktuelnom albumu I Am Club Rocker, a ujedno je i deo kampanje BringTheSunInMyLife, koja za cilj ima podizanje stepena svesti o nasilju u porodici. Povodom ove kampanje Inna je i pokrenula poseban web sajt na kome možete da pronađete sve informacije o spotu i kampanji: www.bringthesuninmylife.com

Atraktivna Inna je dvostruka dobitnica MTV-jeve nagrade u kategoriji Best Romanian Act, a domaćoj publici će se predstaviti na velikom koncertu u organizaciji MTV-ja i FHN Team-a, zakazanom za 13. januar u Belexpocentru!

Popularna pevačica iz Rumunije poznata je po numerama „Hot“, „Amazing“ „Sun Is Up“, „Club Rocker“ i „Un Momento“, koje u zbiru imaju preko 200 miliona pregleda na YouTube-u, i jedna je od trenutno najvećih dance zvezda u Evropi sa preko 500 000 prodatih singlova samo u Britaniji!

Pogledajte još