Ceca posle pet meseci u javnosti

Suđenje Ceci i njenom zetu Predragu Ocokoljiću, zbog optužbi za nasilničko ponašanje prema direktoru FK "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću 2007. godine, odloženo je u Prvom osnovnom sudu za 26. decembar.

Sudija Danijela Koš usvojila je molbu Ocokoljića da njemu i njegovom braniocu Miši Petrovskom ostavi vreme za upoznavanje sa optužnicom koja im je danas uručena i da pripreme odbranu, pa je odložila suđenje , javljaju agencije.

Oštećeni Olarević nije došao u sud, jer je, prema rečima njegovog punomoćnika Borisa Pavlovića, bolestan.

Njegova supruga Snežana Olarević, koja treba da svedoči u ovom procesu, odlukom sudije Danijele Koš kažnjena je sa 50.000 dinara jer, takođe, nije došla na suđenje, iako je uredno pozvana.

Sudija Koš je odbila predlog branioca Ražnatovićeve advokata Gorana Petronijevića da se suđenje odloži do marta, pošto 22. februara njoj ističe kazna kućnog zatvora.

Ceca je iz kućnog zatvora u sud došla u pratnji dva advokata, Petronijevića i Dragana Hrgovića, kao i nekoliko članova obezbeđenja.

Optužnim predlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva, folk pevačici i Ocokoljiću se na teret stavlja da su 18. juna 2007. godine, ispred upravne zgrade FK "Mladi proleter", grubo vređali, a potom i naneli lake telesne povrede Olareviću, direktoru kluba.

Prema navodima optužnog predloga, Ražnatovićeva i njen zet su tog dana došli do upravne zgrade FK „Mladi proleter" i pozvali Olarevića da izađe napolje, a kada je on to uradio, folk pevačica je počela da ga vređa, oslovljavajući ga pogrdnim imenima.

Posle verbalnog napada Ražnatovićeve, Ocokoljić je fizički nasrnuo na direktora „Mladog proletera", udarivši ga pesnicom u desnu stranu lica.

Olarević je protiv Ražnatovićeve i Ocokoljića podneo pa povukao krivičnu prijavu zbog napada, ali je tužilaštvo ipak odlučilo da goni folk pevačicu i njenog zeta.

(old_image)
Pogledajte još