Vendi: Otkinula bih glavu onima kojima gejevi smetaju

Bez "dlake na jeziku", kao i uvek, Vendi tvrdi da srpski političari moraju da se bore protiv kriminalaca i da se okanu kritika na račun gej populacije.

Vendi je odlučila da se bori za prava homoseksualaca u Srbiji i to kako bi i državne organe navela da se bore protiv kriminala i kućnih pritvorenika, a ne osoba koje su, kako ona kaže, samo različite!

- Oni su poželeli da napravim jednu pesmu za njih i ja sam odlučila da im izađem u susret jer ih u svakom smislu podržavam! Dok sam snimala pesmu, sa mnom je u studiju bilo 25 homoseksualaca koji su sama elita! To i jeste poenta priče, da su svi gejevi pametni ljudi! Kome oni smetaju? Treba ih ubiti, je li? Pa najveći umetnici su bili homoseksualci! To nije bolest! Homoseksualnost nije veći problem od ćelavosti, to je generalno isti, nazovimo, problem! Otkinula bih glavu onima kojima gejevi smetaju! - rekla je Vesna za "Alo!" i dadala da je jedan od razloga zbog kojih se ona na ovaj način posvetila homoseksualcima "izdaja" monaha Srpske pravoslavne crkve Stefana Šarića, koji je, kako Vendi smatra, iskoristio svoj položaj da bi dospeo u novine.

- Čim sam videla da se jedno svešteno lice, Stefan Šarić, pojavljuje u medijima da bi pričao o jednoj robijašici koja je sa narukvicom u kućnom pritvoru, ja sam odmah otišla kod Irinejevog zamenika, episkopa Atanasija Rakite, koji mi je rekao da je dotični pobegao iz bratije i da nije dobio dozvolu da ide u posetu Svetlani - Ceci Ražnatović! Njen sveštenik je Ilija iz crkve Sveti Gavrilo, a ovaj je samo jedan sitni plaćenik, koji je sve uradio da bi se pojavio u novinama. To nije crkva dozvolila i mi vernici ćemo se boriti protiv takvih! Ja živim za crkvu, pa samim tim učestvujem u borbi da samo pravi vernici ostanu među nama - rekla je Vendi.

Ona tvrdi da će se i veliki broj političara pronaći u ovoj pesmi

- Diskutovala sam sa svojim sveštenicima i smatram da državu prvo treba očistiti od kriminalaca, „narukvičara“, kućnih pritvorenika, ubica, a tek onda se pozabaviti ostalim problemima poput homoseksualaca, jer oni nisu bolesni, već samo različiti. Pa i naši državnici i političari su homoseksualci, postali iz nekog eksperimenta, i sada ne mogu da se vrate svojim ženama jer su im nezanimljive. Pa znate li koliko njih ima, ali naravno da ne pričaju o tome! - zaključila je Vendi.

Moram ja da pritegnem političare kad niko neće ...

(old_image)

Vukelićeva tvrdi da i Dragan Marković Palma i Ivica Dačić imaju prijateljicu robijašicu...

- Da se razumemo, svako ima pravo da se druži sa kim hoće i sebi bira prijatelje, pa su tako Palma i Dačić odabrali sebi drugaricu robijašicu. Ja nemam ništa protiv toga, ali mislim da treba reagovati i kada su kriminalci i ološi na naslovnim stranama. Gejeve možemo da diramo, a kriminalce da štitimo i branimo? Samo treba prihvatiti različite ljude i sve to je cela mudrolija - rekla je pevačica.

Pogledajte još