Čava: Imamo kvalitet za pobedu u derbiju!

"Imamo zaostatak od četiri boda na tabeli, tako da bih samo sa pobedom bio zadovoljan. Videćemo kako će se razvijati situacija na terenu, ali siguran sam da imamo kvalitet i znanje da trijumfujemo", rekao je Dimitrijević za klupski sajt.

Zvezda i Partizan sastaće se u subotu u 18.00 u utakmici 13. Kola Super lige Srbije, a vezni fudbaler crveno-belih ocenio je da pobednika u tom meču može da reši pojedinac.

"Velike mečeve može da reši pojedinac trenutkom inspiracije ili dekoncentracije. Kada su ekipe sličnog kvaliteta i snage na svaku sitnicu treba obratiti pažnju, kako bi 'tas na vagi' prevagnuo na našu stranu" rekao je Dimitrijević.

On je dodao da je Partizan "iskusna ekipa, sa odličnim pojedincima", ali da su crveno-beli spremni da uz "maksimalno zalaganje i podršku sa tribina" ostvare pobedu.

Mladi Srđan Mijailović, koji u ekipi trenera Roberta Prosinečkog često menja pozicije, rekao je da mu neće smetati da ostane van timaako će to Zvezdi doneti pobedu.

"Ne sumnjam da će stručni štab doneti najbolju odluku, koju ću naravno poštovati. Pristajem da ne budem u ekipu uopšte, ako će nam to doneti trijumf", kazao je 18-godišnji defanzivac.

On je ocenio da Partizan ima "dobar tim" i da će igrači Zvezde morati da budu "maksimalno ozbiljni i koncentrisani svih 90 minuta".

"Biće veoma teško, ali na velikim mečevima, kao što je derbi, vidi se ko je bolji i spremniji tim. Ja verujem da je to Crvena zvezda", dodao je Mijailović.

Beta

Pogledajte još