Prosinečki: Malo vas je Grobari!

Marakana je naša prednost. Mnogo je lakše uz Delije, poseban je ambijent, svi će biti uz nas osim malo onih na južnoj tribini. Imaćemo „12. igrača“, ali moramo da spustimo tenziju da ne izgorimo. Hoćemo da odigramo dobru utakmicu, da ljudi uživaju

Neizbežna tema pred večiti derbi je i – kome će biti dodeljena pištaljka. Robert Prosinečki ne želi veliku diskusiju o tome.

Nebitno mi je ko će da sudi. Čudno je da se ovde više priča ko će da bude arbitar, nego da li će Kadu biti spreman da igra. Ne znam nijednog sudiju. Ko god bude u toj ulozi na derbiju, neka obavi posao kako treba.

Zvezdini najjači aduti su krilni napadači Darko Lazović i Kristijan Borha. Robert Prosinečki očekuje mnogo od njih, ali i prognozira da bi i defanzivci mogli da postignu gol.

Ko bi mogao da bude „meč-viner“? Neka odluči, na primer, Mikić. Kolektiv izbacuje pojedinca. Ako budemo dobro igrali, izrodiće se junak. Možda bude i tragičara, priča se i danas da je Đorđević dao njima loptu u noge i izgubili smo zbog toga. Tada nisam bio tu, ali slušam. Možda padne gol kao Tejgov u kupu, gde niko nije ni kriv, ni zaslužan

Izvor: zurnal.rs

Pogledajte još