Stanoje čuva viziju za pobedu!

Utisak je da još nije prelomio ko će po levoj strani u odbrani - Vladimir Volkov ili Aleksandar Lazevski. U veznom redu će najverovatnije da zaigraju Nemanja Tomić i Saša Ilić, uz Medu Kamaru i Milana Smiljanića, kojima je, čini se, rezervisano mesto ispred poslednje linije.

- Imam ideju i jasnu viziju kako ćemo da igramo - uverava Stanojević za, "Sport“, i odbija da odgovori na pitanje ko će biti levi bek.

Standardni napadači od gostovanja Vojvodini su najmlađi, iz crno-bele škole - Lazar Marković i Marko Šćepović.

(old_image)

- Svi mnogo očekuju od najmlađeg Markovića, a pitanje je da li ćemo početi s njim - pokušava da unese neizvesnost Stanojević i kada je špic u pitanju, mada je teško verovati da će supertalentovanog momka ostaviti na klupi. - Ne želim da bude opterećen. Neka se opusti, jer je reč o biseru koji moramo da čuvamo, počeo derbi ili ušao sa klupe.

Na Karaburmi je počeo Lamin Dijara i ekspresno golom najavio trijumf.

- Pobedili smo na teškom gostovanju pred derbi, ostvarili 13. trijumf zaredom - ima čime da se pohvali Stanojević.- Ništa nije slučajno. Pokazali smo konstantnost i potvrdili se i na Karaburmi. To je pokazatelj naše stabilnosti.

Sutra će, kao i na svim prethodnim utakmicama od kako je Stanojević trener Partizana, da istrči različit tim u odnosu na poslednju utakmicu. I crno-beli će, sigurno, da igraju drugačije u odnosu na "obične“mečeve.

- Svaka je utakmica posebna. Jednu igramo na jedan, drugu na drugi način. Kad teren to zahteva, onda na treći, nekad u zavisnosti od protivnika na četvrti... Kombinujem, menjam tim, a na svakoj utakmici, pre svega želimo da pobedimo - kaže Stanojević.

Cilj pred odlazak na noge najvećem rivalu u Srbiji je jasan: Partizan želi da nastavi seriju bez poraza u derbijima koja traje već deset mečeva, ali i da zadrži bar četiri boda prednosti pred poslednja dva kola u jesnjem delu sezone...

Izvor: novosti.rs

Pogledajte još