Prosinečki: Situacija je katastrofalna!

"Moram, nažalost, da čestitam Partizanu jer je pobedio. Moja ekipa je pala posle promašenog penala, jer je razmišljala o toj situaciji. Moramo da analiziramo sve - zašto se to dogodilo i zašto nismo iskoristili naše šanse, a oni jesu. Da smo poveli, drugačiju bismo priču pričali", rekao je Prosinečki novinarima posle poraza od 2:0.

"Ovo je vrlo težak poraz. Partizan sada ima sedam bodova prednosti i biće jako teško stići ih... Situacija je katastrofalna", kazao je Prosinečki.

Na poluvremenu utakmice desio se incident, kada su se pokoškali pripadnici stručnog štaba oba tima.

(old_image)

"Tokom cele utakmice ni 'a' nisam rekao ni njima (stručnom štabu Partizana) ni sudijama. A on (trener Partizana Aleksandar Stanojević) je sve vreme imao svoju priču. Ovakva atmosfera u derbiju je na neki način normalna i nije ništa čudna", rekao je Prosinečki.

On je kazao da se duže zadržao na sastanku sa igračima i da zato nije bilo zajedničke konferencije za novinare oba trenera, a ne zbog incidenata.

"Ne mogu da budem zadovoljan ni odbranom ni napadom. Imamo mnogo stvari koje treba da popravimo. Zvezda može i mora bolje. Imamo kvalitet, samo treba raditi", rekao je Prosinečki.

Novinare je zanimalo da li se trener sada brine za svoju budućnost u klubu, na šta je hrvatski stručnjak kratko odgovorio: "To ćete morati da pitate nekog drugog".

Beta

Pogledajte još