Vilotić: Mora nešto drastično da se promeni!

Štoper Crvene zvezde Milan Vilotić ocenio je posle večerašnjeg poraza od Partizana da u njegovom klubu "nešto mora drastično da se promeni".

"Mora nešto drastično da se promeni. Ovo je sada veliki zaostatak, imaćemo velikih problema u nastavku sezone, mnogo bodova smo izgubili", rekao je Vilotić.

On je ocenio da Zvezda nije iskoristila svoje šanse i da je zbog toga Partizan zasluženo pobedio.

"Veoma glup poraz. Nismo iskoristili svoje šanse i Partizan je zasluženo pobedio. Ne znam šta je više trebalo da nam se desi, imali smo penal i sjajnu šansu (Kristijana) Borhe u drugom poluvremenu", rekao je Vilotić.

Vilotić se kod drugog gola Partizana nije sporazumeo sa svojim golmanom Bobanom Bajkovićem.

"Kod drugog gola sam mogao da intervenišem, bio sam bliži lopti od Bajkovića, ali on je izleteo... Posle prvog gola ekipa je pala", rekao je Vilotić.

Napadač crveno-belih Andrija Kaluđerović rekao je da Zvezda nije mogla da ima bolju šansu od penala, a da je protivnik iz prve prilike postigao gol.

"Imali smo najbolju moguću šansu, penal, a posle toga u drugom poluvremenu i (Kristijan) Borha je imao sjajnu priliku, ali ni to nismo iskoristili. Partizan je iz prve šanse postigao gol, a posle toga smo pali", rekao je Kaluđerović.

(old_image)

On je ocenio da ništa još nije gotovo u prvenstvu jer "ima još mnogo da se igra".

"Pritisak utiče na nas, pogotovo danas, ali mi nismo mogli da imamo bolje od ove dve šanse. Prednost Partizana nije nedostižna, ima još mnogo da se igra", ocenio je Kaluđerović.

Brazilac u ekipi Crvene zvezde Kadu Mendeš rekao je da je Zvezda izgubila iako je bila bolja.

"Po meni bili smo bolji, ali nismo iskoristili dve odlične šanse, a oni su iz neke dali gol. Ne mogu sad mnogo da pričam, izgubili smo i to je to", rekao je Kadu.

U Zvezdi je bilo uobičajeno da Kadu šutira penale, ali danas se to nije desilo jer je Brazilac mesec i po dana bio odsutan zbog povrede.

"Mesec i po sam bio van terena, a Evandro je bio bolje spreman i preuzeo je odgovornost. Biće teško do kraja prvenstva", kazao je Kadu.

Beta

Pogledajte još