Situacija u Zvezdi normalna?!?

"Situacija u klubu je normalna, mada nam je svima teško pao poraz u utakmici u kojoj smo imali penal. Pobede i porazi su sastavni deo sporta i učinićemo sve da zajedno sa trenerom (Robertom) Prosinečkim izađemo jači iz ove situacije", rekao je Nikolovski.

Zvezda posle jučerašnjeg poraza od Partizana u utakmici 13. Kola Super lige zaostaje sedam bodova za "večitim" rivalom, a pojedini beogradski mediji danas su preneli da će predsednik Vladan Lukić podneti ostavku na Skupštini kluba u decembru.

"Nije zakazana sednica bilo kog organa kluba posle sinoćnje utakmice", demantovao je Nikolovski.

On, međutim, nije negirao da je došlo do koškanja među fudbalerima Zvezde. Nezvanično, po završetku utakmice sukobili su se Kolumbijac Kristijan Borha i Milan Vilotić.

"Nije bilo nikakvog fizičkog obračuna među igračima. Bili su pod tenzijom zbog poraza, u takvim situacijama svi reaguju afektno, ali se ništa nije desilo što izlazi iz okvira sporta i što se ne dešava u
drugim timovima nakon poraza
", kazao je portparol crveno-belih.

Nikolovski je potvrdio da je sinoć došlo do sastanka između predstavnika navijača Zvezde - "Delija" i predsednika Vladana Lukića, ali je kazao da nije bilo "nikakvog nasilnog upada".

"Razgovarali su o utakmici i narednom periodu u klubu. To je normalna komunikacija koju klub ima sa navijačima", dodao je on.

Beta

Pogledajte još