Nole među holivudskim zvezdama?

Srpski teniser Novak Đoković, po pisanju domaćih medija, doputovao je u Sofiju, na snimanje filma "The Expendables 2", u kojem će se pojaviti rame uz rame s holivudskim velikanima među kojima je i najomiljeniji lik iz viceva - Čak Noris.

Srpski as već izvesno vreme ima želju da se oproba u glumačkom zanatu, koji već godinama vežba svojim čuvenim imitacijama. Pričalo se da je trebalo da se pojavi u nastavku "Iron Mana", a potom i u seriji o kralju Aleksandru na koga fizički dosta podseća. Da li je ova akcija konačno prva prava Noletova prilika da zasija u Holivudu?

Pored Noleta i Čaka, u filmu igraju skoro sve holivudske zvezde akcionih filmova - Arnold Švarceneger, Brus Vilis, Silvester Stalone i Žan Klod van Dam.

Prvi igrač sveta i frajer godine po mišljenju magazina "GQ" odigraće kratku sporednu ulogu, što potvrđuje i činjenica da je u prestonici Bugarske proveo samo jedan dan, iako snimanje na toj lokaciji traje još par dana nakon čega se seli u Kinu.

Film "The Expendables 2“ nastavak je uspešnog ostvarenja "Plaćenici" (The Expendables), u kojem su se prvi put zajedno na jednom mestu okupile legende akcionih filmova. Budžet drugog dela iznosi 80 miliona dolara, a najbolji pokazatelj koliko interesovanje vlada za ovaj film jeste i podatak da se na snimanju pojavio i premijer Bugarske Bojko Borisov, piše "Kurir".

Nebo je granica, Nole? Ili nije?

Pogledajte još