Spektakularni glumci, a i pevači!

Stari Nadlanu.com favorit mora da otvori ovu listu koja će vam tokom sledećih nedelja predstavljati u delovima najtalentovanije glumce/pevače. Šmeker i dok glumi, a možda još i više kada pusti glas - Brus Vilis! Pesma "Save The Last Dance For Me" je kultna, a s njegovim glasom dobija to nešto što je čuva zauvek...

Bruce Willis - Save The Last Dance For Me

Skarlet Johanson nije samo mlada dama zavodljivog izgleda. Njen glas je jednako seksi. Poslušajte njenu saradnju sa Pitom Jornom koja je obišla ceo svet, a našla se i u jednoj reklami. Skarlet izdaje i muzičke albume, pa potražite, nećete se pokajati.

Pete Yorn & Scarlett Johansson - Relator

Možda je Robi Vilijams osmislio duet sa Nikol Kidman samo da bi se "poigrao" sa njenim srcem prekrivenim dijamantima. Ali, ipak, ne treba zaboraviti da je Nikol bila zvezda uspešnog mjuzikla "Mulen Ruž", tako da je nesumnjivo naučila da kontroliše glas. Sada pevanje može da vežba sa suprugom - zvezdom kantri muzike Kitom Urbanom.

Robbie Williams & Nicole Kidman - Something Stupid

Omiljeni glumci i omiljeni film - Juan Mekgregor i Rene Zelveger u sjajnom "Down With Love" su dokaz istinske "zaokruženosti" glumačkog talenta. Juan i inače sjajno peva i voli muziku. Setimo se gorepomenutog "Mulen Ruža" gde je "pojeo" i deo ekrana koji je bio namenjen Nikol Kidman.

Ewan Mcgregor & Rene Zellweger - Here's to Love

Za kraj prvog dela izbora glumaca koji prave spektakl kako glumom, tako i pesmom, momak koji se čini da ne stari još od serije "Moj takozvani život". Ne, nije Džered Leto vampir, nego jednostavno dobro balansira svoje dve ljubavi i talenta - film i muziku i to ga drži vitalnim. Danas ga većina (mlađih) ipak više prepoznaje po bendu 30 Seconds to Mars u kome je sa svojim bratom. Ne zaboravi glumu, Džered, ipak...

Jared Leto - Bad Romance (Lady Gaga cover)

Uživali ste u ovim sjajnim glumcima/pevačima?

Pogledajte još