Ko je jači Đoković, Tadić, Dodik ili Kusturica?

Novak se u Banjaluci sastao sa predsednicima Republike Srpske i Srbije, Miloradom Dodikom i Borisom Tadićem, a društvo im je pravio i Emir Kusturica. Novak je u glavni grad Republike Srpske doputovao kako bi primio nagradu "Ličnost 2011. godine".

Đoković je prilikom preuzimanja nagrade rekao da ima tremu i da je počastvovan priznanjem. Kako javljaju agencija, Đoković se izvinio zbog kašnjenja i rekao da ni magla nije mogla da ga spreči da dođe u Banjaluku.

- Ponoviću reči, sport zaista spaja ljude. Ovim priznanjem ljudi u BiH su pokazali koliko cene sport i koliko uvažavaju sportske uspehe. Dok stojim pred vama iskreno se nadam da ovo može da posluži kao primer deci i roditeljima - rekao je Đoković javljaju "Nezavisne novine".

Video snimak sastanaka predsednika i Novaka Đokovića možete videti ovde.

Nakon uručenja priznanja, zamenik gradonačelika Banjaluke Jasna Brkić zamolila je Novaka da svom velikom prijatelju i kolegi teniseru, rođenom Banjalučaninu Ivanu Ljubičiću, prenese poziv i molbu da prvom prilikom u Banjaluci njih dvojica odigraju teniski meč.

Ambasador Hrvatske u BiH Tonči Staničić, Đokoviću je predao čestitke prošlogodišnjeg dobitnika priznanja "Ličnost godne" Ive Josipovića, u kojoj je istaknuto da je prvi teniser sveta jedna od onih ličnosti koji pronose dobro među ljudima.

Novaka Đokoviću je u Banjaluci dočekalo više hiljada ljudi, a šta vi mislite kome su se gostu građani Banjaluke najviše obradovali?

Pogledajte još