Prve ulaznice za EXIT festival!

Exit je za sve one koji još uvek čeznu za ovim danima, za novo izdanje festivala 2012. ponovo pripremio super popust, i to od čak 60% od redovne cene ulaznice!

U petak, 16. decembra tačno u podne u prodaji će biti ulaznice po ceni od 4490 dinara, i to u veoma ograničenom broju, a najbrži koji se budu ulogovali na Gigstix.com, moći će da kupe do 4 ulaznice po toj ceni.

Najbrže očekuju i privilegije svakog narednog decembra da pre svih, bez trke i po posebnoj ceni kupe ulaznice za Exit, a tu su i brojna druga iznenađenja. Sledeća promotivna cena četvorodnevne ulaznice je 6990, a redovna cena 10990 dinara. Trinaesti Exit održaće se od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Prošle godine Exit je dobio svog dvomilionitog posetioca, a 170 000 nasmejanih mladih ljudi uživalo je u koncertima i nastupima nekih od najaktuelnijih izvođača savremene muzičke scene, ali i dobro poznatih muzičkih legendi. Za sve željne još uzbuđenja i inovacija tu su bili 3D disco, Silent disco, Zip-Line i naravno neprestana i potpuno avanturistička devetodnevna žurka u kampu!

Exit se u prethodnoj godini ponovo našao na listi 9 najboljih muzičkih festivala na svetu po izboru CNN-a, a tome je svakako doprinelo toliko sjajnih koncerata, pozitivne energije, novih pokreta i ideja na festivalu! Lista onih koji su ozbiljno protresli tvrđavu je impresivna, ali da Exit nije samo muzički festival, potvrđuju brojne inicijative, kampanje i programi namenjeni podršci mladima sa naših prostora. Kroz muzičke i ekološke radionice i volonterske programe prošlo je preko 2000 talentovanih ljudi.

Pogledajte još