Rad protiv Zvezde bez podrške navijača

0

Fudbaleri Rada igraće u nedelju kao domaćin protiv Crvene zvezde na stadionu Obilića na Vračaru, a kako agencija Beta nezvanično saznaje toj utakmici neće prisustvovati navijači kluba sa Banjice.

Oni su se odlučili za bojkot pošto smatraju da je Zvezda izvršila pritisak na Zajednicu superligaša da donese odluku o promeni stadiona, kao i da su čelnici Rada popustili pod takvim zahtevom.

Generalni sekretar Zajednice superligaša Miodrag Janković rekao je da će se utakmica 14. kola Super lige Srbije igrati na stadionu Obilića “iz bezbednosnih razloga”.

Susret Rada i Zvezde proglašen je utakmicom visokog rizika, a smatramo da na stadionu na Banjici nema dovoljno uslova za bezbednost. Zvezda je najavila dolazak svojih navijača u velikom broju, pa smo se sa domaćinom utakmice dogovorili da se ona igra na Vračaru. Ovako je svima lakše“, kazao je Janković.

Susret između Rada i Zvezde igraće se u nedelju u 13.00, a portparol Rada Vladimir Savić kazao je da će sutra svi biti obavešteni o ceni i mestima prodaje ulaznica.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.