JK <3 NaDlanu.com!

0

"JK Magazin", fanzin popularne pevačice Jelene Karleuše, uvrstio je portal Nadlanu.com u četiri najbolja izvora informacija o "maloj od skandala". Uskoro glasanje za najbolji! Pozivamo fanove JK da glasaju za Nadlanu.com!

Informacija iznad svega! Nepristrasno, brzo, direktno! Ali i duhovito, sa stavom, jedinstveno… Uvek sa ciljem da sve bude “na dlanu” za naše cenjene posetioce. Fanovi Jelene Karleuše, a verujemo i diva sama, su to primetili i portal Nadlanu.com se našao u grupi četiri najbolja izvora informacija.

Kako je online fanzin Jelene Karleuše “JK Magazin” najavio na svom Facebooku nakon izbora četiri najbolja izvora sledi glasanje za najbolje mesto za pronalaženje informacija o dami koja uzdrmava javnost, kako svojim muzičkim i životnim stavovima, tako u skorije vreme sve više i političkim.

Setimo se samo kako je JK nokautirala političare na TV B92, uzdrmala klub “Time Out” svojim nastupom, kao i njenog plana da za 13 godina postane predsednica Srbije . Stigla je Jeca i do magazina “NIN”, a nikada nije krila svoje pro-gej stavove… Sve to dok se vrti “Plava Šeherezada” koja je malo koga ostavila ravnodušnim, jer je “uvela u Srbiju novu religiju”.

Zahvaljujemo se fanovima Jelene Karleuše na veri u nas i… Nadlanu.com do pobede!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.