Devet saveta kako flertovati sa muškarcima!

Postoji nekoliko suptilnih načina da budeš sigurna da je njegov pogled rezervisan samo za tebe tokom cele večeri. Ne budi suženih pogleda - nije bitno da li si udata ili u vezi - isprobaj neki od ovih devet naizgled jednostavnih saveta za nenapadno, ali efikasno flertovanje.

1. Igraj se

Muškarci vole žene koje se smeju zajedno sa njima, pa nemoj biti kruta. Opusti se, ali ne previše da ne bi pala u iskušenje da praviš previše šala na njegov račun. Ako "provali" da se "zezaš" na njegov račun, sigurno ti neće tražiti broj telefona, pa izvagaj do čega ti je više stalo.

2. Obuci haljinu

Kako flertovati sa muškarcem bez ijedne izgovorene reči? Ništa lakše - obuci ženstvenu, lepršavu haljinicu. Da, ništa se tu nije promenilo već vekovima - oni vole kada smo u haljini ili suknji, iako smo jednako seksi, ako ne i više, u dobrim pantalonama. Ali, opet, flertovanje je stav, a deo stava je i odeća.

3. Osmehuj mu se

Ako se tebi ne bi svideo muškarac koji se mršti, zašto očekuješ da će tvoje lice bez osmeha nekoga privući? Niko ne voli kiselo lice, zato neka pasta za izbeljivanje zuba i osveživač daha postanu deo tvog rituala pripreme za flertovanje i uspeh ti se smeši. Kao što se i ti smešiš...

4. Povremeno ga lagano dodirni

Najsigurniji način da uznemiriš puls muškarca jeste da ga spontano, lagano dotakneš dok razgovarate. Dodirni ga po ruci, "slučajno" ga zakači ramenom dok se mimoilazite ili kada prekrštaš noge... Ma znaš ove trikove već sigurno. On to primećuje, kao što i ti primećuješ.

5. Daj mu kompliment

Muškarci vole kada im se neko divi, posebno žene. Ako mu daš neki kompliment, znaj da je i to deo flertovanja. Pronađi nešto po čemu se izdvaja i istakni to. Ali, budi iskrena. Fejk se primeti, kad tad.

6. Pokaži da si zainteresovana

Dok maca ne mrdne repom... Stvar je vrlo jednostavna, u današnje vreme ne bi trebalo da očekuješ da ti on čita misli i da "provali" da si zainteresovana samo iz jednog sramežljivog pogleda. Moraš da pokažeš interesovanje. Pitaj ga o poslu, hobijima, onome što voli... I obavezno ga gledaj u oči.

7. Fokus isključivo na njega

Znam, nije lako izdvojiti jednog u prostoriji prepunoj slatkih frajera. Međutim, ako ti je baš on posebno privukao pažnju, suzdrži se od šaranja pogledom, već napravi takvu atmosferu da on poveruje da je u tom trenutku "jedini na svetu za tebe". Gledaj u njega, pričaj sa njim, tako će on biti siguran da ti je zanimljiv.

8. Gricni donju usnu

Čula sam negde da mnogi muškarci misle da je seksi kada žena gricne donju usnu. OK, valjda onda vredi probati i to? Samo ne preteruj da ne bi delovala nervozno ili, još gore, da ti sav ruž sa usana ne pređe na zube.

9. Budi opuštena

Muškarci imaju to specijalno čulo kojim odmah osete kada je žena uplašena ili nervozna. Nije lako, ali probaj da ne budeš napeta. Opusti se, budi ono što jesi i neka te raspoloženje nosi.

Želimo ti sreću večeras u flertovanju! Javi kako je prošlo!

Pogledajte još