Bridžit Džouns čeka bebu?

Skoro 70 kg (uključujući i trudničku nadutost), alkoholnih jedinica 0, cigareta 0, kalorija bezbroj... jer, Bridžit Džouns sada jede za dvoje!
Hm, da li ćemo čuti ovu rečenicu u neko skorije vreme?
Sada već znamo da sigurno hoćemo, jer sudeći po mnogim svetskim medijima novi Bridžit Džouns-projekat je definitivno dobio zeleno svetlo i snimanje počinje početkom 2012. godine.

Omiljena urnebesno-romantična trojka - Rene Zelveger, Kolin Firt i Hju Grant nam se vraćaju u trećem delu serijala pod nazivom "Bridget Jones's Baby" (Beba Bridžit Džouns). Pored spisateljice romana o neurotičnoj, romantičnoj, neodoljivoj, buckastoj i "grešnoj" Bridžit Džouns - Helen Fildin, scenario trećeg dela potpisuju i Dejvid Nikols i Pol Fig. Odlična ekipa, ukratko!

Najpre se pričalo da će film režirati Pol Fig, koji je godinu obeležio svojom komedijom "Deveruše" (Bridesmaids), međutim poslednja informacija kaže da će reditelj ipak biti Piter Kataneo poznat po hit-komediji "Do gole kože" (The Full Monty) za koju je dobio i Oskara.

Svakako, Katanea ne čeka nimalo lak zadat, jer će sve oči fanova biti uperene u njega u nadi da nas ne razočara novom pričom o sada već gospođi Darsi, koja pokušava da ostane u drugom stanju.

Nešto što svako želi da čuje u životu!

A kako znamo da će se ovog puta turbulencija u trouglu Džouns-Darsi-Kliver biti u vezi sa bebom? Osim što naziv filma to nagoveštava i Kolin Firt je u avgustu delimično otkrio šta nas čeka:

- Mogu da vam otkrijem da Bridžit (Rene Zelveger) i Mark (Kolin Firt) ne mogu da imaju dece. Mislim da tako ide priča... I onda ona napravi veliku grešku i vrati se Danijelu Kliveru (Hju Grant) dovoljno dugo da ostane u drugom stanju. Mislim da je on onda ostavlja, a ona ostaje na stranputici. I šta mislite ko dolazi da je spasi?

Dovoljno je reći: Jedva čekamo!!! Samo da nas priča ne razočara... A sumnjičavi smo jer, iako jaka imena potpisuju scenario, plašimo se da nam ne nedostaju Ričard Kertis i Endrju Dejvis, koju su ipak mastermajndovi ovog serijala.

Jednostavno kultna scena!

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.