Vruće boje za predstojeće proleće/leto!

Dok smo u napumpanim jaknama i glomaznoj obući, ima li nešto lepše nego maštati o modnim kombinacijama koje ćemo prošetati predstojećeg proleća, odnosno leta? Upravo to sada i radimo - grejemo se predviđanjem trendova za sezonu laganih, lepršavih, veselih autfita!

Ako je suditi po modnim pistama, proleće/leto 2012 će biti fokusirano na ženstvenost, glamur, pastelne boje, floralne motive, dugačke haljine... Evo nekoliko ideja o kojim bojama da razmišljate dok planirate kupovinu za sunčanije dane.

Proleće/leto 2012 će biti celo obojeno u pastelne nijanse!
Svi modni dizajneri su ubacili ove nežne boje u svoje kolekcije, a s obzirom da je malo dama koje ih ne vole, verujemo da će ovo biti jedna od najlepše obojenih godina.

(old_image)

Kombinujte boje s puno odvažnosti!
"Color blocking" nastavlja da bude u trendu. Zato smislite do tri vaše omiljene, naizgled nespojive boje i iskombinujte ih na nesvakidašnji geometrijski način i bićete najprimećenija osoba u društvu.

(old_image)


Obucite mandarinu!

Ta vesela, pozitivna i privlačna narandžasta nijansa mandarine će vam potpuno preokupirati modne misli sledećeg proleća/leta. Očekujemo da će boja mandarine obeležiti predstojeću sezonu!

(old_image)

Budite dete velikog cveća!
Teško da je moguće zamislite jednu toplu sezonu bez baš ijednog cvetića, zar ne? Godina 2012. će biti sva u cvetovima, ali velikim, koloritnim... Vreme je da se zabavljate, pa izaberite svoj veliki cvet!

(old_image)


Koja je vaša boja za predstojeće proleće?

Pogledajte još