Vruće boje za predstojeće proleće/leto!

Dok smo u napumpanim jaknama i glomaznoj obući, ima li nešto lepše nego maštati o modnim kombinacijama koje ćemo prošetati predstojećeg proleća, odnosno leta? Upravo to sada i radimo - grejemo se predviđanjem trendova za sezonu laganih, lepršavih, veselih autfita!

Ako je suditi po modnim pistama, proleće/leto 2012 će biti fokusirano na ženstvenost, glamur, pastelne boje, floralne motive, dugačke haljine... Evo nekoliko ideja o kojim bojama da razmišljate dok planirate kupovinu za sunčanije dane.

Proleće/leto 2012 će biti celo obojeno u pastelne nijanse!
Svi modni dizajneri su ubacili ove nežne boje u svoje kolekcije, a s obzirom da je malo dama koje ih ne vole, verujemo da će ovo biti jedna od najlepše obojenih godina.

Kombinujte boje s puno odvažnosti!
"Color blocking" nastavlja da bude u trendu. Zato smislite do tri vaše omiljene, naizgled nespojive boje i iskombinujte ih na nesvakidašnji geometrijski način i bićete najprimećenija osoba u društvu.


Obucite mandarinu!

Ta vesela, pozitivna i privlačna narandžasta nijansa mandarine će vam potpuno preokupirati modne misli sledećeg proleća/leta. Očekujemo da će boja mandarine obeležiti predstojeću sezonu!

Budite dete velikog cveća!
Teško da je moguće zamislite jednu toplu sezonu bez baš ijednog cvetića, zar ne? Godina 2012. će biti sva u cvetovima, ali velikim, koloritnim... Vreme je da se zabavljate, pa izaberite svoj veliki cvet!


Koja je vaša boja za predstojeće proleće?

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.