fbpx

Po receptu Merilin Monro do savršenih mera 90-60-90!

Čuvene obline filmske dive Merilin Monro i njena ženstvena figura u obliku peščanog sata nisu bile delo komplikovanih dijeta čije žrtve su danas kako svetske zvezde, tako i sve dame sveta. Ishrana popularne glumice bila je vrlo logična, a to potvrđuje račun iz supermarketa na kome se vidi šta je Merilin kupovala.

Hranite se kao Merilin Monro!

Zdrav miks voća, povrća, proteina i ugljenih hidrata zajedno sa dve poslastice našli su se na navodnom računu iz supermarketa. Merilin je volela da jede artičoke, jaja, krastavce, rotkvice, sir čedar, kukruz, jagode, salatu, šnicle, mleko, jagnjeće odreske i piletinu. Od poslastica, Merilin je uživala u engleskim mafinima i džemu od jagoda.

Interesantno je da osim što nije bila opsednuta ishranom, ali je svakako držala pod kontrolom koje namirnice kupuje, Merilin je često i kuvala za sebe.

Tipičan dan Merilin bi započela uz dva parčeta belog tosa sa puterom i sok od pomorandže. Za ručak bi pojela dve supene kašike mladog sira i pečeni krompir, a za večeru Merilin je birala jedan krompir i nemasno meso - jagnjetinu, piletinu ili govedinu - spremljeno na bilo koji način osim prženja.

Glumica je mudro birala i da ima užine pa bi ponekad popila šolju mleka ili pojela kreker.

Za kraj dana, Merilin bi popila čašu punča od jaja, da bi sa osmehom završila naporan dan.

Diva zauvek, kao i dijamanti!

Rekreirajte se kao Merilin Monro!

Iako mnogi misle da kod diva kakva je bila Merilin, zategnuto telo "dolazi samo od sebe", naravno da to uopšte nije slučaj. Takođe, mnogi misle da je Merilin bila "samo greh", te će ih sledeći režim rekreiranja sigurno iznenaditi.

Glumica je ustajala veoma rano i džogirala po svom kraju u Los Anđelesu, nakon čega je dizala tegove kako bi izvajala svoje ruke uvek razotkrivene u glamuroznim haljinama.

Merilin je uživala u plesu i vrlo dobro je znala da osim što ju je to zabavljalo, zavodljivo mrdanje kuvoima je bilo i sjajna vežba za njeno telo.

Kada bi današnje zvezde razmišljale o zgodnom telu na način na koji je Merilin Monro, možda ni oni koji se ugledaju na njih ne bi dolazili na najrazličitije zastrašujuće ideje mršavljenja. Ionako, 90-60-90 su idealne mere, a mnogi su to danas zaboravili...

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.