Sveže! Supermusic – Tvoj muž (VIDEO)

0

Završeno je snimanje pesme i spota "Tvoj muž" nove muzičke grupe “Supermusic”. Članovi grupe su Nenad Ćeranić (vokal), Alek Aleksov (klavijature), Jelena Mihailović (violončelo), Bojan Milićević (bubanj).

Tekst je napisao Bojan Milićević, aranžman Alek Aleksov, a muziku je grupa zajedno uradila.
Tekst pesme slikovito prikazuje današnje vreme, odnos prema ljubavi i novcu, skorojeviće koji su se lako obogatili itd. Radi se o spoju rock muzike i disco ritma.

Svi članovi Supermusica imaju i karijere koje nisu povezane sa ovim projektom. Bojan je član grupe Regina. Nenad Ćeranić ima svoju pevačku karijeru.
Alek je kao producent aktivan saradnik naših poznatih izvođača (Željko Samardžić, Željko Joksimović, Regina, Amadeus itd). Jelena Mihailović treba da ovih dana objavi album sa obradama velikih rock hitova, a u aranžmanima za violončelo.

Inspiracija za ovaj tekst se nalazi u načinu života i vrednostima koje se nameću. Nije lako momcima danas da sačuvaju svoje devojke i ljubavi. Nesigurni su jer nemaju dovoljno novca, a onda vide ove novokomponovane olako obogaćene skorojeviće kako paradiraju oko njih. Eto o tome je ova pesma.”- rekao je Bojan koji je napisao tekst za pesmu “Tvoj muž”.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.