Đurić: Neće biti rasprodaje!

Prvi čovek Partizana Dragan Đurić ostaje dosledan pri stavu da u januarskom prelaznom roku neće biti rasprodaje igrača u Humskoj, već da će redove četvorostrukog uzastopnog šampiona Srbije napustiti samo oni na čijim se pozicijama gomilaju fudbaleri. Odlazak 17-godišnjeg Lazara Markovića, kaže Đurić ne dolazi u obzir.

Nema govora, ni pomisli o rasprodaji tima u zimskom prelaznom roku. Priznajem da je lepo čui cifr koje se pominju za naše fudbalere, to je dokaz da se u Partizanu dobro radi i da klub ima strategiju. Ali, mi u klubu znamo dobro da bi vredeli i tri puta više da su u nekom od najjačih klubova kontinenta. Ipak, Partizan za sada ne mora da prodaje igrače, jer nema finansijske probleme.

(old_image)

Finansijskih muka, priča dalje Đurić, nema jer crno-beli tek treba da dobiju ratu za prodaju Stefana Savića Mančester Sitiju, Ljubomira Fejse Olimpijakosu, Ivana Obradovića Saragosi… Tako da ni milioni koji se pominju pri medijskim navodima o interesovanju stranih klubova za Markovića neće doneti promenu u mišljenju čelnika kluba.

Kada je Marković u pitanju ne postoji ‘ponuda koja se ne odbija’, Može neko da donese i tri puta više novca od iznosa koji se pominje, ali naš najmlađi napaač ostaje u Partizanu”, jasan je Đurić.

Razgovaraćemo sa Đurićem

O dolascima se još ne govori toliko. Čini se da je najbitnije pitanje u Humskoj da li će iskusni Zvonimir Vukić, kome ugovor ističe u decembru, ostati u ekipi Aleksandra Stanojevića.

Vukić je sjajan čovek i igrač. A o svemu ostalom razgovaraćemo sa njim kada se završi prvi deo prvenstva”, navodi predsednik crno-belih.

Izvor: mozzartsport.com

Pogledajte još