Vendi, pazi, lete jaja! (Video)

Vesna Vukelić i prodavačica jaja su se sukobile, a kako Vendi tvrdi, svađi je prethodilo to što ju je žena za tezgom nazvala kurvom.

Pevačica i bivša učesnica "Farme" kaže za "Kurir" da takve provokacije sluša ceo mesec, a da joj je prekjuče prekipelo, pa je rešila da se fizički obračuna. Udarile su jedna na drugu, a prisutni su pokušavali da ih razdvoje. I uspeli su, na jedvite jade. Vendi je otišla kući, ali se ubrzo vratila.

- Došla sam onda kad nije imala „živi zid“ oko sebe. Bacila sam je između dve tezge i zarila sam joj glavu u karton s jajima! Posle su morali da je kupaju. Krivo mi je što su dva jajeta završila na mojim antilop čizmama i jedno na haljini. Psihopate su svuda oko nas. Pa i Džona Lenona je ubio psihopata. Javne ličnosti su primorane da se brane. Dugo nisam reagovala, ali kad sam videla da je đavo odneo šalu, dobila je batine - ispričala je Vendi za Kurir.

Prodavačica je s druge strane rekla da ju je Vukelićka svakodnevno nazivala „majmunicom“ i da ju je prekjuče gađala jajima, te da je bila primorana da joj zbog toga opali dva šamara.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.