S kim se zabavlja bivša Šarićeva žena?

0

Manekenka i beogradski biznismen, pa i nije tako neverovatna kombinacija.

Bivša supruga uhapšenog kontroverznog biznismena Duška Šarića, mlađeg od dvojice ozloglašenih Šarića, manekenka Svetlana Dmitrić Šarić, već četiri meseca je u vezi sa beogradskim biznismenom Draganom Acom Bulićem.

Kako piše “Press”, njihova ljubav desila se iznenada, posle nekoliko susreta u društvu zajedničkih prijatelja iz Cecinog rodnog grada Šapca, nakon čega su shvatili da se među njima dogodila „fatalna hemija”.

Svoju vezu su dugo krili, prvenstveno zbog Cecinog bivšeg muža, sa kojim ima dvoje dece, zbog kojih su i ostali u korektnim odnosima. Duško je pre nedelju dana saznao za Cecinu i Acinu vezu i ta vest ga je veoma uznemirila, što manekenku nije mnogo potreslo ni pokolebalo u nameri da obelodani vezu sa Bulićem.

Ceca i Aca su se upoznali krajem leta i kroz slučajne susrete u istom krugu ljudi shvatili su da imaju mnogo toga zajedničkog. Posle nekoliko viđenja zaljubili su se i počeli da se zabavljaju. Zbog Duška su krili vezu i viđali se samo u Šapcu. Ona je prisustvovala i otvaranju Acine diskoteke-splava “Bolivud”, koji je pre nekog vremena iz Beograda prevezao u Šabac. Nedavno su rešili da obelodane svoju ljubav bez obzira na reakcije koje će uslediti, pa su se zajedno pojavili na otvaranju Bulićevog striptiz-bara “Ejndžels” i kockarice u Beogradu – otkriva izvor blizak atraktivnom paru.

Manekenka se u maju prošle godine razišla sa Duškom Šarićem, posle pet godina braka, zbog njegovog neverstva i posle dugotrajnih problema vezanih za njegove sumnjive poslove i šverc kokaina, zbog kojih se sada nalazi u zatvoru u Crnoj Gori. Njihov brak još uvek papirološki nije okončan.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.