Nikolina Pišek zvezda humanitarnog ponedeljka FOTO

0

Popularni noćni klub Mr. Stefan Braun organizovao je još jednu VIP humanitarnu žurku i ugostio brojne poznate ličnosti.

Voditeljka Nikolina Pišek, odazvala se pozivu da u tradicionalnoj akciji prestoničkog kluba, pomogne prikupljanju dobrovoljnih priloga za najugroženije. Novac je prikupljen za Radu Simić iz Šapca,koja je obolela od invazivnog kancera, već 5 godina se bori bez ikakvih primanja i brine o ostarelim roditeljima.

POGLEDAJ I:
Nikolina Pišek u Stefan Braunu – FOTO

Popularna hrvatska lepotica šarmirala je brojne goste da doniraju novac, a u tome joj svakako pomogla starleta Soraja Vučelić, koja se trenutno takmiči za titulu Playboy devojke. Podršku koleginicama, pružao je muški deo ekipe, pevač Cvija u društvu Andreja Ilića, a u odličnoj klupskoj atmosferi uživali su i srpski fudbaleri Nikola Trajković i Ivan Ranđelović.

Tokom večeri, organizovana je i humanitarna licitacija uramljenog Davis kup postera, sa potpisima svih srpskih tenisera. Poster izuzetne vrednosti, poklonio je Teniski savez Srbije koji će biti partner humanitarnih akcija u decembru, a uspešnoj prodaji postera pomogle su brojne lepotice modne agencije Kristal, koje su animirale goste da licitiraju.

Lebdeći klub na devetom sprat najavio je uzbudljivu zimu, budući da će svi ljubitelji zimskih čarolija imati priliku da uživaju u kvalitetnom noćnom provodu, omiljenim koktelima i dobroj muzici, u klubu Mr. Stefan Braun na Kopaoniku koji se otvara 8. decembra.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.