Zvezda potpisala ugovor sa Nikolom Vasićem

Vasić je od avgusta sa Zvezdom i prošao je kompletne pripreme, ali se povredio u prijateljskom meču sa Slobodom u Užicu, zbog čega do sada nije potpisao ugovor.

Ovaj bek-šuter se oporavio, trenirao je sa ekipom, tako da je trener Svetislav Pešić odlučio da ga uključi u takmičarski tim.

"Veoma mi je drago da sam potpisao ugovor...prvenstveno što je tu trener Svetislav Pešić sa kojim ću imati priliku da još više napredujem", prenela je Zvezda Vasićeve reči.

"Ekipa je odlična, veoma dobro poznajem sve saigrače jer sam sa njima dugo trenirao. To će mi u velikoj meri pomoći da se lako prilagodim jer sam već u sistemu. Nadam se da ću svojim igrama pomoći ekipi da zabeleži bolje rezultate", rekao je Vasić.

Direktor kluba Davor Ristović pohvalio je Vasićeve igračke kvalitete i rekao je da on nije poslednje pojačanje Zvezde.

"On iskusan igrač, izvanredni šuter i nadam se da će u velikoj meri pomoći našoj mladoj ekipi. Dolaskom Vasića se ne završava lista naših pojačanja. Tražimo i dalje najbolje rešenje koje će se uklopiti u naš sistem i doneti nam dodatni kvalitet", rekao je Ristović.

Nikola Vasić je karijeru počeo u Šapcu. Sa 15 godina je došao u FMP sa kojim je osvajao titule u mlađim kategorijama. Za prvi tim debitovao je 2002. i osvojio je dva puta Jadransku ligu i jedanput Kup Radivoja Koraća.

Vasić je igrao i u Španiji, Rusiji, Ukrajini.

Beta

Pogledajte još