Danas se otvara "Cineplexx" u Delta Cityju!

"Cineplexx" u Beogradu, u TC Delta City, deo je velike evropske porodice "Cineplexx" multipleksa, čije je sedište u Beču, a nalaziće se na dosadašnjem mestu multipleksa "Ster Cinemas". "Cineplexx" multipleksi su bioskopi sa najnovijom digitalnom tehnologijom – srebrnim ekranima koji obezbeđuju visok kvalitet slike, i profesionalnim Dolby ozvučenjem koje obezbeđuje visok kvalitet zvuka.

"Cineplexx" će imati pet 3D sala, što je trenutno ukupan broj 3D sala u svim beogradskim bioskopima. Tako se sa novim bioskopom broj 3D sala u Beogradu udvostručuje, uz novog 3D operatera na tržištu, Real D. Zahvaljujući kvalitetu slike koju obezbeđuje i udobnosti 3D naočara, Real D je najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu.

Tokom dana otvaranja, od 8. do 11. decembra, "Cineplexx" organizuje promotivnu akciju 2 za 1 – za jednu kupljenu kartu druga se dobija besplatno.

Otvaranje novog bioskopa u Beogradu će pratiti mnogobrojni zabavni prateći programi od 8. do 11. decembra, namenjeni porodicama, deci, mladima.

Povodom 3D remasterizovane epizode "Star Wars Episode 1: Fantomska pretnja" koja u bioskop stiže u februaru 2012., fanovi najveće SF franšize na svetu organizuju izložbu raznih predmeta i delova ličnih kolekcija iz filmova "Star Wars" u holu ispred bioskopa, kao i druženje sa Čubakom, Han Solom, Dart Vejderom i džedajima.

Od 9. do 11. decembra Alvinova maskota šetaće i družiće se sa posetiocima bioskopa povodom premijere filma "Alvin i veverice 3: Urnebesni brodolom“, "Dečiji kabare" izvešće nekoliko predstava, a naš najpoznatiji majstor filmske maske, Miroslav Lakobrija, pokazaće posetiocima kako se izvodi ovaj zahtevan i zanimljiv posao transformacije u filmovima.

U Delta City Ice parku maestralni klizač Luka Klasinc izvodiće tačku "Džems Bond na ledu".

Tokom vikenda 10. i 11. decembra posetioce očekuju mađioničari, žongleri, balondžije, klovnovi, facepaint majstori.

Pogledajte još