Novi članovi Rock n'roll hola slavnih

Sledeće godine, grupe Guns n'Roses, Red Hot Chili Peppers i Beastie Boys, kao i grupa iz sedamdesetih Small Faces, folk autor Donovan i pevačica Laura Nyro postaće novi članovi poznatog Rock n'roll hola slavnih (Rock And Roll Hall Of Fame).

Frontmen poznatih RHCP, Anthony Kiedis, je saznao za ovu vest na evropskoj turneji benda. "Pozvao sam oca i plakao sam. Najviše me je dirnulo što će i Hilel (Slovak, pokojni gitarista benda) biti uključen u Rock n'roll hol slavnih."

Mnogi se pitaju da li će Guns n'Roses nastupiti na ceremoniji u originalnoj postavi, zbog sukoba koji postoji između pevača Axela Rosea i gitariste Slasha. Originalni bubnjar benda, Steve Adler, je skeptičan po pitanju ponovnog okupljanja prve postave benda. "Pre neki dan sam ručao sa Slashom, on stvarno voli Axela, nema ljutnje što se njega tiče…. Pa zar ne možemo da se skupimo i odsviramo nekoliko pesama, to je samo rock n'roll, pobogu..." izjavio je Adler.

Ceremonija na kojoj će ovi izvođači postati članovi Rock n'roll hola slavnih će se održati 14. aprila sledeće godine u Klivlendu.

Izvor: Rollingstone.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.