Željko Joksimović i Vasić otvorili Cinemu

Osmi decembar je upisan u istoriju rokenrola (ubistvo Džona Lenona 1980.), fudbala (trijumf Crvene zvezde u Tokiju 1991.) i – noćnog života u Beogradu jer ga kao rođendan u obnovljenom izdanju slavi klub „Sinema“. Proslavu je ove godine uveličao kvartet pop asova – Jelena Tomašević, Željko Joksimović, Željko Vasić i Kiki Lesendrić a prisustvovale su i brojne ličnosti iz javnog života.

Veselim ponašanjem i raznoraznim akrobacijama isticao se Saša Plećević poznatiji kao „Dr. Feelgood“, dobro raspoloženje nije krio ni jedan od najvećih ljubitelja noćnog života među političarima, predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić.

Dama, pa još i trudnica – prednost po svim osnovama da nastupi prva dobila je Jelena Tomašević. Otpevala je dva svoja („Košava“, „Okeani“) i dva svetska hita (Crazy In Love“, „Proud Mary“), čestitala rođendan i najavila svog nekadašnjeg gurua Željka Joksimovića.

Fotogaleriju pogledajte OVDE

Željko Joksimović

„Četvrt čovek tri četvrt Evrovizija“ se najduže zadržao na bini a imao je i kome da peva i to licem u lice. Za prvom stolom je, u uobičajenoj ekipi sa Marijom Tarlać, uživala njegova draga Jovana a Željko, koji se poprilično odvikao od klupskih nastupa, iskoristio je ovaj da uz podršku Teksas benda malo opuštenije otpeva niz hitova – „Devojka“, „Dođi sutra“, „Ljubavi“, „Žena za sva vremena“, „Crnokosa“, „Leđa o leđa“, „Libero“ kao i dugmetovu koju inače često izvodi, „A ti me izneveri“. Drugi Željko, Vasić, nije se dugo zadržao na bini kao ni Kiki koji će se svakako u narednom periodu više pojavljivati i na sceni i u medijima pošto za nekoliko dana u izdanju „Power Music“-a izlazi novi album Pilota.

Pogledajte još