Kajin Junior bi da se ženi!

Katarina Ostojić Kaja (28) novogodišnje praznike provešće radno u Beogradu i u društvu dečka Junior Jacka, pišu "Vesti Online".

Kako kaže Kaja, prvi put u životu emocije mora da izražava na stranom jeziku i priznaje da joj nije lako:

- Čudno, jer koliko god da dobro govorim engleski i učim ga ceo život, to prosto nije to. Pokušala sam da ga naučim srpski, ali je on od svega jedino zapamtio - ljubavi. On bi voleo da sa mnom provede ostatak života, baš se zaljubio, a ja kao da sam počela da imam neki strah od vezivanja i potpisivanja papira - kaže Kaja kojoj se smeši selidba u Brisel gde poznati DJ živi.

A ima Kaja i razloga da bude zabrinuta zbog mogućeg braka, jer ovo će joj biti treći o čemu kaže sledeće za "Vesti Online":

- Moji roditelji imaju brak za primer, a oba moja braka su bila kratka. Ajd' prvi brak - tada sam bila klinka, ali ispostavilo se da ama baš ništa nisam naučila iz tog iskustva. Dva puta mi se desilo da pogrešno procenim ljude, a i nisam neko ko trpi nešto što mi ne odgovara.

Da se suprotnosti privlače, potvrđuje ova neobična romansa.

- On je prosto drugačiji, ne ume da povisi glas, čini mi se da ne zna da proizvede takav ton. Ja sam živac, umem da planem i vičem, on me gleda belo i smiruje, pa mi posle bude krivo. Meni treba neko ko će da iskulira moje napade besa, a on je baš takav - kaže Kaja.

Pa nek' im je sa srećom...

Pogledajte još