Rambo Amadeus na Evroviziji

0

Ko bi rekao, ali i to je moguće. Na jednom od svojih koncerata, pre godinu dana u Beogradu, Rambo Amadeus je u šali rekao da će jednog dana možda baš on učestvovati na pesmi Evrovizije.

A šala više izgleda da nije šala. Crnogorski rok muzičar i tekstopisac Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, predstavljaće Crnu Goru na narednoj Evroviziji, koja će biti održana krajem maja u Azerbejdžanu.

Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore Rade Vojvodić, koji čija je ideja bila da Crnu Goru na Pjesmi Evrope predstavlja Rambo, rekao je da je okončao pregovore sa popularnim pevačem i dodao da je bilo više razloga zbog kojih se odlučio za Ramba Amadeusa, javljaju agencije.

On nije tipičan predstavnik ovih prostora. Nije ni tipičan muzičar. Ima jednu važnu crtu, koja ga odvaja od ostalih muzičara. Takođe je popularan na prostoru nekadašnje Jugoslavije, a još je i ambasador Unicefa. Sve je to sjajna preporuka i velika mogućnost za promociju Crne Gore kao države – rekao je Vojvodić.

Pesmu za Eurosong Rambo Amadeus snimiće u Ljubljani, u studiju popularnog slovenačkog muzičara Roberta Pešuta, poznatijeg kao Manjifiko.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.