Soraja prkosi sili zemljine teže

Bivša stanarka Velikog brata spremna je na sve kako bi postala Plejbojeva devojka godine. "24 sata" iz Hrvatske izveštavaju o Plejboj žurci u Beogradu gde se Soraja pojavila u zlatnoj haljini koja je istakla njene bujne grudi koje su 'kipele' napolje.

Soraja se dobro zabavljala i u Sarajevu gde se pre Plejboj žurke u grudnjaku i gaćicama tukla jastucima i valjala u perju s ostalim takmičarkama. Tada je izjavila da su se tokom trećeg dana snimanja devojke potukle jer su ljubomorne jedna na drugu jer svaka od njih misli da će pobediti.

Kako bi se što bolje pripremila za snimanje druge epizode serijala 'Playboy Playmate of The Year' nedavno je gola legla na sto i uživala u masaži.

- Trebam pobediti na takmičenju za titulu nalepše zečice jer sam, osim što savršeno fizički izgledam, psihički zdrava. Moji atributi su oni koji se traže. Mislim da zaslužujem tu titulu uz poštovanje prema ostalim takmičarkama, jer imam savršeno telo. Kao što bi se reklo, ja sam potpuno 'pakovanje' - izjavila je Soraja.

Fotogaleriju pogledajte OVDE

(old_image)
Pogledajte još