Kritika: Najbolji Masimov album

"'Dodirni me slučajno' najbolji je album u dugogodišnjoj karijeri Masima Savića jer je napravljen promišljeno, sa pjesmama krojenim za njega i uz sve naučeno iskustvo. Kako na pogreškama tako i na uspjesima, a po svemu sudeći, 'Dodirni me slučajno' dobit će i svoju publiku širom regije dok bi broj uspješnih singlova mogao iznenaditi i samog Masima", kaže Jagatić u recenziji na portalu www.tportal.hr.

Jagatić daje ocenu 9/10 i ističe da "postoji i jedna zajednička crta svih pjesama ovog albuma a to je ta neka zaboravljena veličina zabavne glazbe koja je bila na vrhuncu 60-tih i 70-tih godina i čiji šarm i vrjednota se osjeća na ovom albumu".

Masimov tradicionalni prednovogodišnji koncert u Sava centru biće 22. decembra u Sava centru upravo promocija albuma "Dodirni me slučajno".

"Svake godine priredim jedan koncert u Sava centru, i svake godine nastojim dati nešto novo publici, ali kako se već dugo nisam pojavio pred Beograđanima sa novim albumom, tako 22. decembra slijedi prava poslastica, mješavina starih hitova sa novim pjesmama", najavljuje Masimo.

Pogledajte još